Bossche bollen

Geen één gebakje zo bekend en begeerd als de Bossche bol. Wekelijks verkopen de Bossche bakkers er tienduizenden van. En echt waar; nergens zo lekker als in Den Bosch. Maar zeg nou zelf, wat is er nu lekkerder dan deze combinatie van pure chocolade en slagroom.

Als sinds 1900 wordt deze lekkernij gemaakt in de Bossche Visstraat. Wij zijn inmiddels de derde bakkerij die gevestigd is in de Visstraat en dagelijks de echte Bossche bollen maakt. We maken de Bossche bollen 7 dagen per week vers om u van de allerbeste kwaliteit te voorzien. Als kenners van de Bossche bol adviseren wij u natuurlijk sterk om die van Bakkerij Royal te eten.

 

Bossche bollen in vele variaties

Naast de traditionele variant maken we de bol ook een maatje kleiner en in diverse smaken. Laat u eens verassen door een variant met een chocolade waar we caramel & zeezout aan toegevoegd hebben of de pure chocolade vervangen hebben door witte chocolade.

Voor al onze varianten gebruiken we een duurzame Callebaut chocolade. Beter wordt het niet! Kom proeven bij ons in het Bakkerscafé Royal met een goede bak koffie en neem ze mee om thuis te genieten. Zelf maken is natuurlijk ook mogelijk door onze workshop te volgen of ons Doe-Het-Zelf-pakket mee te nemen.