Ontbijt

Waar eet u brood? Bij de bakker natuurlijk. En wat is de belangrijkste maaltijd van de dag? Het ontbijt! Bij ons kunt u terecht voor een lekker ontbijtje bestaande uit vers brood met beleg en een croissant met boter en jam.

Om lekker op te peuzelen bij ons in het bakkerscafé of om mee te nemen voor onderweg. Zo wordt die treinreis op weg naar het werk toch nog heel aangenaam.

high tea den bosch

Royal Afternoon Tea

We verkiezen kwaliteit boven kwantiteit, maar het zal u aan niets ontbreken. U start met een uitgebreide hartige ronde met luxe hapjes en ambachtelijk brood uit eigen bakkerij.

Wat dacht u kipspiesjes gemarineerd in groene curry, tomatentapenade-rondo’s, couscous salade en nog veel meer lekkers? Ook ons eigen brood met diverse lekkere smeersels komt op tafel.

Bij het afsluitende zoete gedeelte serveren we volop lekkers zoals warme scones met lemon curd, madeleines, cheesecake-brownies en Parijse macarons. Uiteraard mag onze eigen mini Bossche bol ook niet ontbreken! Alles wordt vers gemaakt bij ons in de bakkerij.

We maken er iedere dag een smakelijk feestje van!

Naast onze verschillende soorten thee serveren we tijdens de high tea ook heerlijke koffie. De thee kunt u zelf naar hartenlust pakken van ons theebuffet met ingebouwde Quooker.

Ontbijten bij Royal

Even weg van kantoor om te ontbijten, een momentje voor jezelf om het thuiswerken te onderbreken of de beentjes omhoog tussen het shoppen door? Dat kan allemaal bij ons in het bakkerscafé.

Geniet van vers belegde baguettes met daarbij een heerlijke cappuccino, een lekkere kop thee of doe eens gek en neem een glas wijn! En natuurlijk nog een lekker gebakje toe, als u daar nog ruimte voor over heeft.

Op onze menukaart vindt u diverse broodjes, snacks en gebakjes. Aan de vegetariërs is uiteraard ook gedacht. De keuze is reuze! 

high tea den bosch

Veel gestelde vragen

Bij Bakkerij Royal kun je goedkoop ontbijten in onze lunchroom of op ons groot terras.

Het is helaas niet mogelijk om je ontbijt in Den Bosch te laten bezorgen. Wel kan je het komen ophalen in onze winkel.

Op onze contact pagina vind u onze openingstijden.