Ontbijt

Waar eet u brood? Bij de bakker natuurlijk. En wat is de belangrijkste maaltijd van de dag? Het ontbijt! Bij ons kunt u terecht voor een lekker ontbijtje bestaande uit vers brood met beleg en een croissant met boter en jam.

Om lekker op te peuzelen bij ons in het bakkerscafé of om mee te nemen voor onderweg. Zo wordt die treinreis op weg naar het werk toch nog heel aangenaam.

high tea den bosch

Royal Afternoon Tea

Voor de late ontbijters onder ons serveren we vanaf 11.00 uur een heerlijke High Tea.

We verkiezen kwaliteit boven kwantiteit, maar het zal u aan niets ontbreken. U start met een uitgebreide hartige ronde met luxe hapjes en ambachtelijk brood uit eigen bakkerij.

Wat dacht u van mini-quiches, kipspiesjes gemarineerd in Thaise groene curry, een kleine linzensalade en nog meer lekkers? Ook ons eigen brood met diverse lekkere smeersels komt op tafel.

Bij het afsluitende zoete gedeelte serveren we volop lekkers zoals scones met lemon curd, tartelettes en – uiteraard – een mini Bossche bol. Alles wordt vers gemaakt in onze bakkerij.

We maken er iedere dag een smakelijk feestje van!

Ook qua dranken pakken we uit: Naast de verschillende soorten thee serveren we heerlijke koffie. De thee kunt u zelf naar hartenlust pakken van ons theebuffet met ingebouwde Quooker.

Ontbijten bij Royal

Te lang liggen snoozen en geen tijd gehad voor ontbijt? Vergeten je bammetjes uit de vriezer te halen? Of waren je ouders al naar kantoor?

Geen paniek! Tussen 8.30 en 9.30 uur kun je bij ons in de winkel een ontbijtje afhalen. Voor 5 euro scoor je een verse jus d’orange en een croissant met jam om de tijd tot aan de lunch door te komen. 

Heb je nog geen zin om naar kantoor of naar school te gaan? Plof dan neer in ons Bakkerscafé en geniet van een ontbijtje buiten de deur. Scroll door het laatste nieuws met behulp van onze WIFI en begin de dag goed met iets lekkers uit onze bakkerij.

Waarom zou je haasten …

high tea den bosch

Veel gestelde vragen

Bij Bakkerij Royal kun je goedkoop ontbijten in onze lunchroom of op ons groot terras.

Het is helaas niet mogelijk om je ontbijt in Den Bosch te laten bezorgen. Wel kan je het komen ophalen in onze winkel.

Op onze contact pagina vind u onze openingstijden.