Groepsuitjes

Bezoekt u Den Bosch als dagje uit met een groep dan bieden we tal van activiteiten aan. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, familiedag of een uitstapje met de personeelsvereniging wij bieden activiteiten voor groepen van 10 tot ongeveer 90 personen.

Gevestigd in het centrum van Den Bosch treft u ons op loopafstand van het Centraal Station. Maar ook met een touringcar kunt u voor de deur stoppen.

Een Royaal dagje Den Bosch

Voor een leuk dagje Den Bosch hebben we tal van activiteiten waar u bij ons terecht kunt. Wij zijn een uniek bedrijf met veel mogelijkheden waar we ambachtelijk brood, patisserie & chocolaterie in onze winkel combineren met gastvrijheid in ons bakkerscafé. Zo kunt u terecht voor koffie met een échte Bossche bol, een uitgebreid luncharrangement, diverse workshops en andere activiteiten zoals de Bossche Graal wandeling en de Bossche Challenge.

Kijk hier voor onze arrangementen speciaal voor groepen vanaf 10 personen en reserveer eventueel hier. We dragen de naam Royal! Deze kwaliteit mag u dus ook van ons verwachten.