Skip to main content

GROEPEN

Een personeelsuitje, een familiedag of een tripje met de kegelvereniging? In ons bakkerscafé bieden wij voldoende ruimte aan groepen. Om een dagje in Den Bosch nog leuker te maken kun je bij ons kiezen uit diverse activiteiten in combinatie met verschillende arrangementen. Gevestigd in het centrum van Den Bosch vind je ons op loopafstand van het Centraal Station. En het is mogelijk om met een touringcar voor onze deur te stoppen.

klik hier voor onze arrangementen

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor je bruiloft, receptie of bedrijfsevenement? Kijk dan zeker eens op de website van De Raadskelder. Deze prachtige historische kelders bevinden zich op de Markt in Den Bosch, een van de meest centraal gelegen locaties in de stad. De Raadskelder is bijzonder geschikt voor diverse soorten bijeenkomsten tot 250 personen.

bezoek website

Annuleringsvoorwaarden workshops Bakkerij Royal

– Indien u meer dan 7 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, krijgt u het volledige (aanbetaalde) bedrag terug.
– Indien u tussen 7 en 4 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, krijgt u 50% van het (aanbetaalde) bedrag terug.
– Indien u minder dan 4 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, wordt het gehele (aanbetaalde) bedrag verrekend als administratiekosten.