Skip to main content

BOSSCHE BOL IJS

Ons IJsje, dé zomerse versie van onze overheerlijke Bossche bol. Het enige échte Bossche bollen ijsje! Bereid met romig softijs en uiteraard met de pure chocolade van Callebaut. Een échte aanrader voor de zoetekauwen onder ons en lekker verfrissend op een warme zomerdag! 

Wil je iemand verrassen met zo’n fantastisch Bossche bollen ijsje? Dat kan! Koop een Bossche bollen ijsjescadeaubon bij ons in de winkel. Wil je je collega’s belonen? Bestel de cadeaubon dan via reserveringen@bakkerijroyal.nl

Het softijs van ’t IJsboerinneke maakt Ons IJsje nóg smaakvoller. Dit ambachtelijke ijs van het platteland wordt gemaakt van de melk van koeien die van het voorjaar tot het late najaar buiten mogen grazen. En dat zorgt voor een extra romige smaak.

Annuleringsvoorwaarden workshops Bakkerij Royal

– Indien u meer dan 7 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, krijgt u het volledige (aanbetaalde) bedrag terug.
– Indien u tussen 7 en 4 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, krijgt u 50% van het (aanbetaalde) bedrag terug.
– Indien u minder dan 4 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, wordt het gehele (aanbetaalde) bedrag verrekend als administratiekosten.