Skip to main content

LUNCH

Waar eet je brood? Bij de bakker natuurlijk! Dagelijks bakken we verse witte en bruine baguettes en deze beleggen we uiteraard met heerlijke producten. Tussen 10.30 uur en 14.30 uur kun je bij ons terecht voor de lunch. In onze gezellige royale huiskamer of op ons terras aan de Visstraat. Binnen genieten van de rust of buiten lekker koekeloeren naar alles wat er voorbij komt, terwijl je geniet van een heerlijk broodje.

Wat dacht je van een baguette met serranoham & pesto, huisgemaakte tonijnsalade of gegrilde bospaddenstoeltjes. Er is gedacht aan zowel de carnivoren als de vegetariërs.

LEKKER LUNCHEN IN DEN BOSCH

Wat is een lunch zonder een lekker drankje? Ook hier zal het je bij Bakkerij Royal niet aan ontbreken.

Geniet van een heerlijk romige cappuccino, een extra sterke espresso of een van de vele theesmaken van de ambachtelijke koffiebranderij en theepakkerij Blanche Dael uit Maastricht. Uiteraard serveren we ook verse muntthee en gemberthee.

Ook persen wij met liefde een glaasje verse jus d’orange voor jou. Of een groot glas, als je behoefte hebt aan extra vitamientjes. Daarnaast kun je kiezen uit uit diverse frisdranken, pils van Grolsch en smakelijke wijnen.

Annuleringsvoorwaarden workshops Bakkerij Royal

– Indien u meer dan 7 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, krijgt u het volledige (aanbetaalde) bedrag terug.
– Indien u tussen 7 en 4 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, krijgt u 50% van het (aanbetaalde) bedrag terug.
– Indien u minder dan 4 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, wordt het gehele (aanbetaalde) bedrag verrekend als administratiekosten.