Skip to main content

WORSTENBROODJES WORKSHOP

Iedere rasechte Brabander kent ze, maar ze zijn vaak nog onbemind in de rest van het land. Inmiddels heeft UNESCO het Brabantse worstenbroodje wel verklaard tot immaterieel erfgoed. En dat is geheel terecht!

Samen met jou maken we in circa 1,5 uur de échte en de lekkerste Brabantse worstenbroodjes. Je werkt in tweetallen en maakt per persoon twee worstenbroodjes. Het deeg hebben wij al voor je voorbereid, maar je gaat zelf aan de slag met de deegroller en het gehakt. Naast de techniek leer je ook meer over de historie en het ontstaan van de lekkerste Brabantse worstenbroodjes. Uiteraard ontvang je naderhand van ons het recept als huiswerk, om thuis nog eens te oefenen.

Annuleringsvoorwaarden workshops Bakkerij Royal

– Indien u meer dan 7 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, krijgt u het volledige (aanbetaalde) bedrag terug.
– Indien u tussen 7 en 4 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, krijgt u 50% van het (aanbetaalde) bedrag terug.
– Indien u minder dan 4 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, wordt het gehele (aanbetaalde) bedrag verrekend als administratiekosten.