Skip to main content

BOSSCHE BOL WORKSHOP

Leer het maken van de lekkerste Bossche bol of de sjekladebol, zoals de Bosschenaren zeggen, van de kenners. Daarna wil je nooit meer een moorkop of iets wat er op lijkt eten. Geloof ons maar!

Samen met jou maken we in circa 1,5 uur de échte Bossche bollen. Je gaat zelf aan de slag met het smelten van de chocolade en het kloppen van de slagroom. De soezen hebben wij al voor je gemaakt i.v.m. het tijdsbestek, maar je mag ze natuurlijk wel zelf vullen én proeven! Naast de techniek leer je ook meer over de historie en het ontstaan van de échte Bossche bol. Na afloop kun je de lekkerste Bossche bollen, die je zelf hebt gemaakt, meenemen. Uiteraard ontvang je naderhand van ons het recept als huiswerk, om thuis nog eens te oefenen.

Annuleringsvoorwaarden workshops Bakkerij Royal

– Indien u meer dan 7 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, krijgt u het volledige (aanbetaalde) bedrag terug.
– Indien u tussen 7 en 4 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, krijgt u 50% van het (aanbetaalde) bedrag terug.
– Indien u minder dan 4 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, wordt het gehele (aanbetaalde) bedrag verrekend als administratiekosten.