Skip to main content

AH UITJES ACTIES

Wat leuk dat je via de AH Uitjes Actie hebt gekozen voor een workshop bij Bakkerij Royal. We leren je graag de fijne kneepjes van het bakkersvak. Het hele jaar door verzorgen we workshops in het maken van Bossche bollen en Brabants worstenbrood. En van 1 november t/m 5 december kunnen we je leren hoe je zelf chocoladeletters maakt.

LET OP!

De bijlage in de bevestigingsmail van AH bevat meerdere vouchercodes. Voer per deelnemer één code in; boek je voor 2, dan voer je 2 codes in, boek je voor 4, dan voer je 4 codes in … etc.

Leer het maken van de lekkerste Bossche bol of de sjekladebol, zoals de Bosschenaren zeggen, van de kenners. Daarna wilt u nooit meer een moorkop of iets wat er op lijkt eten. Geloof ons maar! Samen met jou gaan we in circa 1,5 uur Bossche bollen maken. Naast de techniek leer je ook meer over de historie en het ontstaan van de échte Bossche bol.

Iedere rasechte Brabander kent ze, maar ze zijn vaak nog onbemind in de rest van het land. Inmiddels heeft UNESCO het Brabantse worstenbroodje wel verklaard tot immaterieel erfgoed. En dat is geheel terecht! Samen met jou maken we in circa 1,5 uur de échte en de lekkerste Brabantse worstenbroodjes.

Annuleringsvoorwaarden workshops Bakkerij Royal

– Indien u meer dan 7 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, krijgt u het volledige (aanbetaalde) bedrag terug.
– Indien u tussen 7 en 4 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, krijgt u 50% van het (aanbetaalde) bedrag terug.
– Indien u minder dan 4 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, wordt het gehele (aanbetaalde) bedrag verrekend als administratiekosten.