Als bakkerij hebben we ook cookies, akkoord?
Als bakkerij hebben we ook cookies, akkoord?

Workshops

Maak bij ons zelf de enige echte Bossche Bol of Brabants worstenbrood!

Altijd zelf een carrière als bakker geambieerd? We leren je graag de fijne kneepjes van het vak. We verzorgen workshop in het maken van Bossche bollen, Brabants worstenbrood en chocoladeletters in de maand november.

Deelname aan de workshops is mogelijk vanaf 2 personen en is te reserveren via deze pagina.

Uitleg

Bijna dagelijks organiseren we zogenaamde ‘inloop workshops’ waarbij je aansluit bij een grotere groep. Dit kan vanaf 2 personen of meer. Via onze site kun je jezelf inschrijven.

 

Actie Inloop Workshops

 

Normaal betaalt u vanaf 6 personen € 26,- per persoon. Sluit u echter aan bij een grotere groep verlenen wij een u een korting van € 7,50. U betaalt in dat geval € 18,50 per persoon.

We geven deze workshops op vaste tijden. Bij deze workshop zijn koffie en thee inbegrepen gedurende de workshop.

Zit u liever als groep samen zonder andere deelnemers is dat ook mogelijk. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers waarmee u komt. Vanaf 6 personen is het mogelijk een ‘privé’ workshop te boeken.

Aantal deelnemers                                                  kosten per persoon

vanaf 25 personen of meer                                    15,50

vanaf 20 personen                                                   18,50

vanaf 15 personen                                                    21,-

vanaf 10 personen                                                    23,50

vanaf 6 personen                                                      26,-

De workshops worden om 10.00, 12.00, 14.00 & 16.00 gegeven. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.

We hebben meerdere ruimtes waar we de workshops geven en kunnen tegelijkertijd staat voor 60 personen de workshops verzorgen. Mocht u met meer deelnemers de lesstof tot u willen nemen overleggen we graag.

Onze workshops zijn toegankelijk vanaf de leeftijd van 5 jaar (uitsluitend onder begeleiding; we zijn geen ballenbak) tot en met 105 jaar oud.

Voor vragen over workshops en reserveringen kunt u mailen naar reserveringen@bakkerijroyal.nl
ROYAL-Sjekladebol-Bloemexplosie-workshop-bossche-bollen-maken-gezellig-groepen

Workshop Bossche bollen maken

Leer het maken van deze lekkernij van de kenners. Samen met u maken we in circa 1.5 uur de échte Bossche bollen. U gaat zelf aan de slag met de chocolade en de slagroom, ivm de tijd zijn de soezen al gemaakt. Naast de techniek leert u ook meer over de historie van deze Bossche lekkernij. Na afloop kunt u zelfgemaakte Bossche bollen meenemen. Uiteraard krijgt u het recept als huiswerk mee na afloop.

Workshop Brabants worstenbrood

Iedere Brabander kent ze, soms nog onbemind in de rest van het land. Inmiddels wel verklaard tot UNESCO immaterieel erfgoed, en terecht! Samen met u maken we in circa 1,5 uur de echte Brabantse worstenbroodjes. U werkt in tweetallen en maakt per persoon 2 worstenbroodjes. Naast de techniek leert u ook meer over de historie van deze Brabantse lekkernij. Uiteraard krijgt u het recept als huiswerk mee na afloop.

Workshop Bossche chocoladeletters

Beschikbaar vanaf 1 november t/m 5 december

Sint heeft het in november al druk genoeg. We helpen graag een handje door u zelf uw letter te laten maken. Samen met u maken we in circa 1.5 uur ambachtelijke chocolade letters. We leren u de techniek van het opspuiten van een letter van chocolade.  Naast de techniek leert u ook meer over de historie. Na afloop kunt u zelfgemaakte letters meenemen. Uiteraard krijgt u het recept als huiswerk mee na afloop.

WordPress Theme built by Shufflehound.

Copyright 2019, Royal. All rights reserved.

Web Is Art