Skip to main content

WORKSHOPS VANAF 6 PERSONEN

Maak bij ons zelf de enige echte Bossche Bol of Brabants worstenbrood! Altijd zelf een carrière als bakker geambieerd? We leren je graag de fijne kneepjes van het vak. Het hele jaar door verzorgen wij workshops in het maken van Bossche bollen en Brabants worstenbrood.

BOSSCHE BOLLEN WORKSHOP

Samen met jou maken we in circa 1,5 uur de échte Bossche bollen. Je gaat zelf aan de slag met het smelten van de chocolade en het kloppen van de slagroom.

WORSTENBROODJES WORKSHOP

Samen met jou maken we in circa 1,5 uur de échte en de lekkerste Brabantse worstenbroodjes. Je werkt in tweetallen en maakt per persoon twee worstenbroodjes.

CHOCOLADE LETTER WORKSHOP

De Sint heeft het in november al druk genoeg. We helpen hem graag een handje door jou zelf een chocoladeletter te laten maken.

Annuleringsvoorwaarden workshops Bakkerij Royal

– Indien u meer dan 7 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, krijgt u het volledige (aanbetaalde) bedrag terug.
– Indien u tussen 7 en 4 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, krijgt u 50% van het (aanbetaalde) bedrag terug.
– Indien u minder dan 4 kalenderdagen voordat de workshop plaatsvindt annuleert of deelnemers afmeldt, wordt het gehele (aanbetaalde) bedrag verrekend als administratiekosten.